Klikk her og se også våre nye tapas- og fingermatretter.

tapas

 

 

 

 

 

 

 

Tapastallerken :

scampi sw.chili

melon med spekeskinke
marinert kylling
ost og frukt
pastasalat
oliven og dressing. foccaciabrød
 
kr 185,-

Havets bord:

Gravlaks og sennepsaus
laksefilet  i rekesaus
fylte krabbeskjell
1/2 kanadisk hummer
Håndpillede reker
Fylte egg
eggerøre
frisk salat  med dressing
majones
loff og foccacia

kr 330,-

Tapasbuffet forslag til meny : 

Minimum 10 pers. Spicy kjøttboller med tomatsaus

Fylte tortillaslefser med smøre ost , salat og røklaks 

Honningmar svinefileter sweet chili

Ratte poteter med urter og langtidsmodnet spekeskinke 

Spansk Tomat og rødløk salat

Kyllingklubber sweet chili

Sweet chilidress

Tzaiziki dress

Hjemmebakt foccaciabrød & smør

Smør 

Kr 290,- pr pers

tapas

Hver dag sin rett! TAPAS

Etter mange år vet vi hva mange gjerne vil ha til å spise til fest.


Kyllingklubber med rømmedressing

Marinert rattepoteter med urter, spekeskinke.

Ristet tapaspølse, salsa.
Kjøttboller med urter og hvitløk i tomat.
Wraps med kylling tandori
Wraps med reker & laks ,rømme
Rosmarin stekte marinerte champignoner
Ost og spekeskinke med oliven
Spansk omelett med tomat og bacon
Fylte 1/2 egg med reker.
Spansk frisk tomat og rødløksalat med oljedresssing.
Tzatzikidresssing.karridresssing
Sweet chili dresssing
Marinerte oliven, sorte og grønne.
Hjemmelaget focaciabrød,baguett,smør.

Samt lefse med smøreost, salat, spekeskinke.

lefse med smøreost, salat, røkelaks.

Laksemedaljonger , grasløksaus,lime.

Honningmarinerte svinemedaljonger.

Sweet chilimarinerte scampi med lime
(dressing og brød går som en rett)

 


Ca kr 48,- pr rett pr pers.


Telefon: Mobil: 905 41 183 - E-post: h-myhre2@online.no