catering

Levering:

Maten leveres i varmmatbeholdere,fat og boller som returneres etter bruk. Kan også hentes hvis det passer best.

Betaling kontant (mobil terminal) eller faktura etter avtale.


VARME RETTER:

BACALAO Kr 185,-

Laget av skinn- og benfri klippfisk i klassisk saus med tomat, løk, poteter, olje og krydder. Brød.  (Allergener: 4)

BRUN LAPSKAUS Kr 100,-/pr. pers.

Laget av oksekjøtt, potet og ferske grønnsaker.

KYLLING Tandoori WOK (Allergener:10,11) Kr 165

Laget av skinn- og benfri kyllingfilèt krydret

og marinert med løk, safran, paprika, sitron,

koriander og eksotiske krydder.  Ris og fersk brød.

BIFF CURRY Kr 169,-

(Allergener: 11)

Laget av renskåret oksekjøtt i strimler, marinert med karri og rød chili, tilberedt i en saus med rød, grønn og gul paprika. Ris og ferskbrød.

GRYTE STROGANOFF (Allergener:1,2,12) Kr 165

Laget av renskåret svinekjøtt i strimler, paprika,

sopp, tomat, paprika og småløk i kremet

Stroganoffsaus. Ris, salat, bagett.

HAWAIGRYTE Kr 165,-

Laget av renskåret svinekjøtt i strimler, paprika,

sopp, ananas og tomat i kremet saus.

Ris, salat, bagett.

FISKEGRYTE m/bagett (Allergener: 4) Kr 175,-

MEXICANSK GRYTE Kr 120,-

(kjøttdeigbasert)

SWEET & SOUR GRYTE med kylling, ris, salat, bagett (Allergener: 10)Kr 165,-


varmrett

 

 

 

 

 

 

 

VARMRETTER:

 

Menyeksempler:

 Kylling i karri med ris

 Stroganoffgryte, ris

 Lapskaus

 Mexicansk gryte

 Pasta pølse gryte

 Hawaigryte

  Kylling-wok med ris

 Alle retter med salat  og baguetter !

 Og flere andre!

 

 

 

 

 

 

 

snitsel

Selskapsmenyer, 3-retter

Vi tilbyr også hele selskapsmenyer med forrett, hovedrett og dessert. Som f.eks:

Scampi på salatseng

Roastbiff med fløtepotet, peppersaus, sopp, småløk, asparges og tomatsalat.

Sitronmousse med skogsbærcoulies.

Asparges med spekeskinke og parmesan

Urtemarinert svinefilet, amadinepotet, fløtesaus, sesongens grønnsaker.

Skogsbær med is og krem

Gravlaks med sennepsaus

Helstekt okse ytrefilet, rødvinsaus, sopp, småløk, brokkoli, asparges.

Frisk fruktsalat med karamellkrem

 Men vi lager også mange andre gode forretter, hovedretter og desserter. Ta kontakt for en samtale om dine ønsker! Da kan vi også gi en pris basert på antall personer og sesongvariasjoner.


Kjøttkaker

 

 

 

 

Selskapsmenyer, alle

 

ROASTBIFFBUFFET, kr 239,-

Roastbiff (kald), fløtegratinerte poteter, saus, salat og dressing.

KREMSUPPER (Allergener i parentes:)

Asparges (2), Sjampinjong (2),  Blomkål (2), kr 64,-

FORRETTER

Rekecocktail (5), 75,-

Skalldyrsalat Skagen med toast (3,5,6), 79,-

Scampi på salatseng (3,5), sweetchilidressing, kr. 85,-

Gravlaks med sennepssaus (4), 79,-

Melon og spekeskinke, 75,-

HOVEDRETTER

(Sausen til stek inneholder gluten)

Svinestek, gr.saker, potet, saus, kr 185,-

Oksestek, gr.saker, potet, saus, kr 210,-

Kalvestek, gr.saker, potet, saus, kr 220,-

Lammestek m urter, potet, saus, kr 210,-

Rensdyrstek, gr.saker, potet, saus, kr 245,-

Helstekt svinefilet, gr.saker, saus, kr 236,-

Hel okse ytrefilet, gr.saker, potet, saus, kr 260,-

Andebryst, gr,saker, potet, saus, kr 315,-

Kalkunbryst, gr.saker, potet, saus, kr 235,-

Røkt svinekam, gr.saker, potet, saus, kr 190,-

Erter, kjøtt og flesk, m tilbehør, kr 245,-

(Alle hovedretter er beregnet til 2 ganger servering. Sesongens grønnsaker. Potet etter valg.)


 

 

 

 

DESSERTER

(Allergener i parentes:)

 

Karamellpudding (2,3), kr 76,-

Creme Brulee (2,3), kr 82,-

Iskrem, jordbær (2), kr 82,-

Multekrem (2), kr 72,-

Riskrem (2), kr 72,-

Krokanfromasj (2,7), kr 72,-

Fersk fruktsalat, kr 82,-

Ostekake med bærculie (1) kr 76,-

4 sorter ost med druer og kjeks (1), kr 77,-

Kaker og bakverk leveres på bestilling.



Telefon: Mobil: 905 41 183 - E-post: h-myhre2@online.no